بازار فارکس به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان میباشد که روزانه تریدرهای جدیدی جذب این بازار بزرگ میشوند. اما باید توجه داشت که در کنار این فرصتها، وجود بروکرهای کلاهبردار نیز به تدریج برای تریدرها و سرمایهگذاران تبدیل به یک مشکل جدی شده است. در این مقاله، به بررسی روشهای تشخیص و هم چنین بررسی بروکرهای کلاهبردار در بازار فارکس خواهیم پرداخت.
بروکرهای کلاهبردار به بروکری گفته میشود که کاملا بی دلیل اما با برنامه اقدام به ورشکستگی می کنند، و پولهایی را که توسط مشتریان به آن سپرده شده را مسدود میکند
اگر از علاقمندان به فعالیت در بازار فارکس هستید با توجه به محدودیت های تحریمی که برای ایرانیان در نظر گرفته شما شما باید با بروکر های به ترید بپردازید که از نظر امنیت در سطح بالایی باشند، فارسی را پشتیبانی کنند و به ایرانیان خدمات دهند. ما در مقاله ” بهترین بروکر های فارکس برای ایرانیان ” به معرفی و بررسی بروکر های برتر پرداخته ایم در صورت تمایل مطالعه این مقاله برای شما میتواند مفید باشد.
لیست بروکرهای کلاهبردار فارکس
- آی سی بروکر
- بروکر کلایمکس پرایم
- بروکر پی سی ام
- بروکر موگا اف ایکس
- بروکر آبرون اف ایکس
در ادامه این مطلب به بررسی بروکر های کلاهبردار فارکس می پردازیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
آی سی بروکر
آی سی بروکر یکی از بروکرهای کلاهبردار مارکت فارکس و کریپتو میباشد؛ که به دروغ اعلام کرده که مجوز FCA انگلستان را دارد.
پیش از این FCA اعلام کرده بود که ICBROKER هیچگونه مجوزی از این نهاد ندارد.
یکی از دلایل مهمی که میتوان به آن توجه کرد این است که این بروکر به صورت مداوم در حال تغییر دامنه سایت خود میباشد و این مسئله یکی دیگر از نشانه های اسکم بودن این بروکر میباشد.
بروکر کلایمکس پرایم
تعداد بیشماری از گزارشات تخلف از طرف مشتریان، مخصوصاً در مورد عدم پرداخت پولها و سودها توسط بروکر کلایمکس پرایم، نشان از وضعیت نامناسب و نگرانکنندهای این بروکر دارد. این تعداد زیاد از گزارشات تخلف نشاندهنده عدم اطمینان مشتریان از صداقت بروکر است.
تأسفآور است که با وجود تماسها و مکاتبات مکرر با بروکر، مشکل عدم پرداخت به مشتریان همچنان پابرجاست. این نشان میدهد که بروکر بهطور آشکار از وظیفه پرداخت به مشتریان خود خودداری میکند و عدم رعایت تعهدات مالی خود را نشان میدهد.
بروکر برتر به تمامی تردیدهای بازارهای مالی توصیه میکند از ثبت نام در این بروکر خودداری کنند.
بروکر پی سی ام
شکایت زیادی از بروکر پی سی ام تا به امروز به دست ما رسیده است که نشان دهنده ی ضعف خدمات بروکر به جامعه تریدری ایران میباشد. تأخیر در اجرای سفارشها، و بستن معاملات بدون دلیل یکی دیگر از مشکلات بزرگ این بروکر میباشد.
همچنین، سابقهی نامطلوب در ارائه خدمات و مشکلات متعدد از سوی مشتریان نشان از کیفیت پایین خدمات این بروکر در چندین سال اخیر دارد.
معاملهگران همیشه باید از پیشنهادات دیگران استفاده کنند، اما همچنین باید از توانایی خود در انتخاب بروکرها و مدیریت مخاطرات خود در معاملات خود اطمینان حاصل کنند.
بروکر موگا
بروکر “موگا اف ایکس” که در نیمه دوم سال 2023 وارد بازار ایران شد، به دلیل اتهامات مربوط به کلاهبرداری، توجهات منفی بسیاری را به خود جلب کرده است. گزارشهای متعددی از سوی کاربران به “بروکر برتر” رسیده است که نشان میدهد مشتریان این بروکر با مشکلات جدی در برداشت وجوه خود روبرو هستند. آنها نه تنها قادر به برداشت سودهای خود نیستند بلکه امکان برداشت حتی سرمایه اولیهای که به حساب این بروکر واریز کردهاند نیز از آنها سلب شده است.
این وضعیت باعث شده تا نگرانیهای فزایندهای در میان فعالان بازار فارکس ایجاد شود و ضرورت برخورد قاطع با چنین فعالیتهایی را بیش از پیش آشکار سازد. از این رو، توصیه میشود سرمایهگذاران قبل از سرمایهگذاری در هر پلتفرم معاملاتی، به دقت اعتبار، شهرت و شفافیت آن را مورد بررسی قرار دهند و از مشارکت در پلتفرمهایی که گزارشهای منفی زیادی دربارهشان وجود دارد، اجتناب کنند. این احتیاط میتواند از بروز چالشهای مالی و از دست دادن سرمایههای گرانبها جلوگیری کند.
بروکر آیرون
بروکر “آیرون اف ایکس” نیز با اتهاماتی مبنی بر کلاهبرداری مواجه شده است. گزارشهای فراوانی به دست آمده که نشان میدهد سود کسب شده توسط کاربران در این پلتفرم به طور ناگهانی حذف شده است. این امر نگرانیهایی را در میان جامعه تریدرها ایجاد کرده و به نظر میرسد که “آیرون اف ایکس” با مشکلات جدی در برخورد با تریدرهایی که سود میکنند روبرو است.
۶ روش تشخیص بروکرهای کلاهبردار فارکس
- بررسی رگوله ها و مجوزها
- بدون ریسک بودن بازار
- وعده های دروغ
- استفاده از ابزارهای متنوع برای ضرر کلاینت
- وبسایت مشکوک
- شبکه های اجتماعی
بررسی رگوله ها و مجوزها:
ابتدا باید مجوزهای مربوط به بروکر را بررسی کنید. باید مطمئن شوید که بروکر زیر نظر یک رگوله معتبر باشد.
بدون ریسک بودن بازار:
سرمایهگذاری در بازار فارکس همواره همراه با ریسک است. اما در تمامی بروکرهای اسکم دیده شده همیشه فضا را برای شما شیرین و دلچسب نشان میدهند به گونه ای که این مارکت هیچ ریسکی ندارد!
وعده های دروغ:
در بروکرهای اسکم وعده های دروغ مختلفی به شما میدهند؛ که میتواند از یک بونوس ساده باشد و یا امکانات مختلف دیگری که در اختیارتون میگذارند؛ اما در پشت برده اهداف دیگری را پیگیری میکنند.
استفاده از ابزارهای متنوع برای ضرر کلاینت:
در بروکرهای کلاه بردار منبع درآمدی بروکر دیگر دریافت کمیسیون نمیباشد ؛ و آن ها مستقیما سرمایه شما را هدف قرار دادن. آن ها با استفاده از ابزارهای مختلفی که در اختیار دارند از جمله پلاگین VDP و هیدن اسپرد تمامی تلاش خود را میکنند که شما یک تریدر سود ده نباشید!
همچنین بخوانید : اسپرد در فارکس چیست؟
وبسایت مشکوک:
همواره سعی کنید وبسایت بروکرها را به خوبی بررسی کنید. اغلب بروکر های نامعتبر وبسایت ضعیفی دارند و دامنه ثبت شده توسط آن ها اعتبار بالایی نداشته و به تازگی ثبت شده است. هر چند اگر با یک بروکر کلاه بردار حرفه ای طرف باشید تشخیص این موارد پیچیده خواهد شد؛ چرا که با ظاهر سازی قوی خیلی سخت میتوانید متوجه اسکم بودن بروکر شوید؛ اما با این حال توصیه میکنیم همیشه وبسایت بروکرها را بررسی کنید.
شبکه های اجتماعی:
بررسی سوشیال مدیا بروکرها میتواند تا حدی شما را از اسکم بودن یا نبودن بروکر آگاه کند. اغلب در بروکرهای نامعتبر دیده شده که شبکه های اجتماعی آن ها ضعیف میباشد و حتی در صورت بالا بودن ممبر و فالور میتوان حدس زد که اکثرا آن ها فیک میباشند.
نکات پایانی
بازار فارکس، به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای مالی جهان، فرصتهای بیشماری را برای سرمایهگذاران و تریدرها فراهم میکند. اما، همانطور که این بازار میتواند پرسود باشد، وجود بروکرهای کلاهبردار نیز ریسکهایی را به همراه دارد که نمیتوان نادیده گرفت. در این مقاله، به بررسی ویژگیها و نشانههایی پرداختیم که میتوانند به شما در تشخیص بروکرهای نامعتبر و جلوگیری از مشکلات مالی کمک کنند.
از بررسی مجوزها و رگولاسیونهای بروکرها گرفته تا وعدههای غیرواقعی و رفتارهای مشکوک در وبسایتها و شبکههای اجتماعی، همه و همه میتوانند علائم هشداردهندهای باشند که نباید نادیده گرفته شوند. همچنین، تأکید کردیم بر اهمیت انتخاب بروکرهایی که توسط مراجع معتبر رگوله شدهاند و دارای شهرت خوبی در ارائه خدمات به مشتریان هستند، به ویژه برای تریدرهای ایرانی که باید به دقت شرایط تحریمی و ارائه خدمات به زبان فارسی را نیز در نظر بگیرند.
برای اطمینان از تجربهای امن و موفق در بازار فارکس، توصیه میشود قبل از تصمیمگیری برای سرمایهگذاری، تحقیقات کافی انجام دهید و از منابع معتبر و توصیههای حرفهای استفاده کنید. وبسایت “بروکر برتر” میتواند در این زمینه منبع خوبی برای شناسایی بروکرهای معتبر و اجتناب از دام بروکرهای کلاهبردار باشد. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند تا با دانش و آگاهی بیشتری وارد این بازار پرچالش شوید و از سرمایههای خود در برابر ریسکهای احتمالی محافظت نمایید.